Marrasmessut 30.11

Tapahtumailmoituksia tälle alueelle
paiviharkin
Viestit: 78
Liittynyt: 13.11.2011 16:28

Marrasmessut 30.11

Viesti Kirjoittaja paiviharkin » 28.11.2013 16:37

Heippa,
Tulevana viikonloppuna ovat Valtimon marrasmessut Valtimotalossa.

Vuosien varrella perinteeksi muodostunut tapahtuma on lauantaina Rasimäen kylän asukkaille ja kylätoimijoille erilainen, ehkä hieman jännittävämpi ja taatusti mieleenjäävä päivä.
P-Karjalan Kylät ry ja maakuntaliitto ovat mukana, Rasimäelle luvutetaan Pohjois -Karjalan vuoden 2013-kylä komea kunnikirja ja maakuntaliiton palkintoshekki.

Kaikki kylän asukkaat ja kylätoimijat on kutsuttu mukaan tapahtumaan, jaettu ilo on yhteinen.
Olkaapa siis paikalla vähän ennen klo 12:ta, jolloin maakuntajohtaja aloittaa seremonian puheellaan.
Muistaminen on heti puheen jälkeen ja ohjelma jatkuu Valtimon kunnan muistamisilla.
Palkitsemisten jälkeen seuraa Rasimäen kiitosohjelma, jossa Jokkeri ja Sami Hopponen ovat mukana. Katsotaanpa miten ohjelma sitten etenee..... sehän on yllätysnumero!

terkuin Päivi

paiviharkin
Viestit: 78
Liittynyt: 13.11.2011 16:28

Re: Marrasmessut 30.11

Viesti Kirjoittaja paiviharkin » 01.12.2013 09:14

Marrasmessut 2013

Eilisten marrasmessujen jälkeen voitaneen sanoa, että tapahtuman järjestelyt olivat onnistuneet ja näytteilleasettajat järjestelyihin tyytyväisiä. Kävijämäärä messuilla oli noin 800, uusia myyntituotteita oli antamassa maustetta ja makua tapahtumaan. Rasimäen kahvio saa aina kiitosta ja pelkästään se houkuttaa monia tulemaan messuille mukaan.

Puolenpäivän aikaan maakuntajohtaja Pentti Hyttisen puheenvuoron jälkeen muistettiin ansioituneita kylätoimijoita. Rasimäki palkittiin parhaana kylänä Pohjois-Karjalassa 2013, minkä maakuntaliitto palkitsi rahalahjalla. Myös Valtimon kunnajohtaja Leena Mustonen palkitsi kylän kunnan raha-avustuksella. Palkitsemisen yhtydessä luovutettiin ensimmäisen kerran vuoden kylä- kiertopalkinto. Palkintona oli kylätalon pienoismalli, jonka luovutti Oravisalo- Varpasalo kylän edustaja Rääkkylästä. Ensi vuonnaon Rasimäen vuoro luovuttaa palkinto vuoden 2014 voittajalle. Pienoismalliin kiinnitetyssä laatassa komeilee nyt kaksi laattaa, toisesssa niistä on kaiverrettu Rasimäki 2013.

Seremonian huipennuksena Valtimon kunta onnitteli paikalle saapuneita kylän asukkaita ja kylätoimijoita komealla ruusulla. Mukana oli Rasimäen 1980-luvun kylätoimijoita, nykyisiä kylätoimijoita ja etätoimijoita. Sittenpä laulettiin rinta rottingilla Jokkerin johdattamana ja Sami Hopposen säestyksellä" tämä taivas, tämä maa sillä arvoa on pysyvää" ....lopuksi esitettiin Martti Koskisen sanoittama ja säveltämä Rasimäki humppa. Tämä kaikki kirvoitti :joulu3 maakuntajohtajan ja kutsuvieraat muiden kunnan kylätoimijoiden ohella kittelemään kaikkia meitä upeasta ideasta toimia yhdessä. Yhteinen tempaus sai paljon kiitoksia ja kannustusta saimme kosolti.

Kiitos Teille jokaiselle, jotka olitte mukana tapahtumassa. Heillekin kiitos, jotka eivät päässeet mukaan, yhteistyöllä ja ymmärryksellä saadaan paras lopputulos.

Seuraavan kerran vietämme yhteistä ylätapahtumaa loppiaisena su 5.1.2014 alkaen kello 18 Tulehmolla.

Hyvää joulun odotusta
Lämpimästi kiittäen
Päivi

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija