TAKAISIN KESKUSTELUT SISÄLLYSLUETTELOON > Klikkaa hiirellä tästä
Päivi H
Moderator
Kuva

Kylätoiminnasa on voimaa!
Viestit: 83
työrukkaset esiin ( 3. toukokuuta 2011, klo 12:53)   
Hei,
Kyläyhteisön toiminta on suuri kokonaisuus, jossa viisaudella voimme rakentaa paljon. On asioita, jotka voimme sopia kaikkia tyydyttävällä tavalla. Lopputulos on näin paras kaikille.
Kylätapahtumien ohjelmat tulee muotoilla kaikille sopiviksi, vuodessa on monta päivää ja kesäiltat ovat pitkiä ja valoisia -näihin mahtuu paljon ja kaikille jotakin.

Kaikille sopii varmaankin kylätalkoot, töitä on jokaiseen makuun. On kevyempää työtä ympäristön siivouksessa ja fyysistä kestävyyttä ja osaamista vaativaa suurten puiden kaatoa. Lisäksi risujen keräämistä, kaadettujen puiden kokoamista tai huoltotöissä kahvin keittoa ja kipinämikon töitä. Tulehmon rakennuksen alapuolelta joenranta tulisi raivata.
Tontti olisi saatava kuntoon ennen lammasaidan rakentamista ja kesätapahtumia.

Rasimäen kyläyhdistyksen ja Erämusikoiden toimijat
raivaussahat, sahat, justeerit ja työrukkaset mukaan
la 7.5 alkaen kello 9 Tulehmon tontilla.
Kahvitarjoilu

Lähdetään liikkeelle joukolla niin syntyy siistiä jaälkeä.

Terkuin Päivi

IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Päivi H
Moderator
Kuva

Kylätoiminnasa on voimaa!
Viestit: 83
Vs: työrukkaset esiin ( 7. toukokuuta 2011, klo 18:26)   
Kaunista iltapäivää

Tänään talkoissa oli yhdeksän henkeä. Taisto käytti moottorisahaa riuskasti ja jälkeä syntyi. Perässä emme pysyneet, sinne jäi paljon kaadettuja puita ja risuisia latvuksia odottelemaan pinoamista. Nuorin risusavotassa mukana ollut kuulosteli talkoohenkeä visusti vaunussa pysytellen. 3-vuotias Viivi Helena Alexandra osasi kantaa risuja varsin nokkelasti ja ehätti tutkimaan kuinka paljon villimansikoita rinteessä kasvaakaan!
Naapurikylään asti oli kiirinyt tieto kylän kuuluista talkoista. Sieltä saapui paikalle riuska emäntä, joka näytti meille kuinka pölliä pyöritetään ja puita kasataan. Tuo taito karttuu vain vuosien kokemuksella - kiitos sinulle paljon naapuriavusta. Olet tervetullut uudestaan talkoilemaan ensi lauantaina. (Paikalle saapunut Paparazzikuvaaja ei ehtinyt ikuistamaan videolle tuota taidokasta liikehditää -mutta ehkä ensi lauantaina )

Seuraava yhteinen talkoopäivä on ensi la 14.5 alkaen kello 9. Luvassa on kahvia, mehua ja jotin purtavaa. Ja tietenkin terveellistä kevyttä liikuntaa ja hyvää seuraa.

Nyt on sauna lämmin, olen ansainnut sen ja kunnon saunakahvit jäätelön kanssa.

Tapaamisiin t. Päivi

IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Minna Korkatsu
friend
Kuva
Kuva
passikuvani!
Viestit: 19
Vs: työrukkaset esiin ( 7. toukokuuta 2011, klo 19:47)   
paparazzi kyllä kuvaili, pusikostapäin. Päiviki siellä ihteesä isompaa puuta veteli.(-näytösmielessä.) Hyvin on tulehmolla hommat hoidossa. Työturvallisuus asioissa olisi parantamisen varaa kylläkin. Ainut oikein pukeutunut talkoolainen oli Viivi Helena, hänellä oli kypärä päässä ja kunnon työrukkaset niinkuin talkoolaisella pitääkin.Hyvää äitienpäivää kaikille! Paparazzi iskee taas ensiviikolla


Minna Korkatsu
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Päivi H
Moderator
Kuva

Kylätoiminnasa on voimaa!
Viestit: 83
Vs: työrukkaset esiin (15. toukokuuta 2011, klo 17:16)   
Heippa,

Eilen lauantaina ahkeroitiin jälleen kerran tontilla.
Kiitos kaikille, jotka olitte mukana siistimässä ja raivaamassa ympäristöä. Pusikoissa väijy jälleen tuttavanoloinen paparazzimme, passibo siul.
Nyt tontti alkaa vaikuttaa siistiltä. Joki näkyy hyvin ja maisema on avartunut. Tulehmo pääsee oikeuksiinsa siinä mäen kumpareella. Laitetaanko se ruispelto lainehtimaan täl puolel vai tuol puolel jokkee?

Kesäterkuin Päivi


IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos

Software PBLang 4.67.16.a © 2002-2006 by Martin Senftleben & the PBLang-Team
Terveh Tulgua!