TAKAISIN KESKUSTELUT SISÄLLYSLUETTELOON > Klikkaa hiirellä tästä
Minna Korkatsu
friend
Kuva
Kuva
passikuvani!
Viestit: 19
Rasimäen kyläsanomien postitus (10. toukokuuta 2011, klo 22:02)   

Hei porukat! Tällä viikolla postitetaan kyläsanomat. Jos ei ensi viikkoon mennessä lehti ole kolahtanut laatikkoon, laittakaa viestiä.Etusivulla on Päivin ja Pirkon s-postiosoitteet ja mulle voi laittaa osoitteen tekstarina numeroon 044-5006595 mielellään nimen kanssa. Niin että, eipäs uneksita siellä, jos mieli lukea kotikylän tarinoita ja tulevia kesätapahtumia
Iso paha, entä Sari Ruotsista,tuulitukka, Teijo,Timosen Tapsa,Seppo, Tiitu ?- Osoitetta tulemaan. Kuulemisiin..


Minna Korkatsu
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Päivi H
Moderator
Kuva

Kylätoiminnasa on voimaa!
Viestit: 84
Vs: Rasimäen kyläsanomien postitus (12. toukokuuta 2011, klo 19:18)   
Kyläposti kulkee

Olemme ahkeroineet kovasti, kävimme maanantaina hakemassa nipun tuoreita Rasimäen sanomia Lehtiä on jaettu jo 100 kpl, jokaiseen talouteen Rasimäellä ja loput on postitettu.

Saamme kiittää kauniisti Pikesin toimitusjohtaja Asko Saatsina tästä kaikesta. Pikes tulosti kaikki lehdet, saimme sieltä kirjekuoret ja postimerkitkin. Tämä oli suuri tuki kyläyhdistyksellemme. Ja minä vielä menin tänä aamuna ja kysyin Askolta 50 lehteä lisää, näin voimme postittaa lehtiä lisää.

Tuoreet kylälehdet olivat ilonaihe, mutta jotta elämä ei olisi tanssia ruusuilla samalla reissulla saimme mukaamme harmejakin. Minna yritti viedä edellisen vuoden arpajaisten tilitykset nimismiehen kansliaan. Selvitykset olivat yllättäen puutteelliset ja saimme siitä sitten ilta-askartelua moneksi tunniksi. Askaroimme maanantai-illan vanhojen viime kesän myymättömien arpojen kanssa.
Aukaisimme tiukasti kiinni nidotut arpalipukkeet, luetteloimme niistä, mitä palkintoja on lunastamatta ja arvioimme palkintojen arvoa. Laskimme myös myymättömät arvat. Laadimme kirjallisen selvityksen tästä kaikesta. Lisäksi tähän selontekoon erittelimme tarkasti, miksi jokunen arpa oli kadonnut ja mihin loput lunastamatta jääneet arpajaispalkinnot kyläyhdistys aikoo käyttää. Voi tavaton sitä keksimisen riemua ja selvityksen tekoa! Vielä pussitimme kaikki myymättömät tyhjät arvat ja voittoarvat eri pusseihin. Teimme töitä tosi innostuneesti,alussa juttu luisti ja kahvipannu porisi. Hiljalleen tunnelma alkoi hyytyä, tunnit kuluivat, ei naurattunut enää yhtään. Vannoimme ettei tämä ilo enää koskaan toistu kohdallamme. Seuraavana päivänä tämä kaikki selontekojen koreus piti viedä takaisin nimismiehen kansliaan, joku arpabyrokraatti kuulemma tarkastaa työmme. Luapasivat soittaa, jos vielä jotain puuttuu.... .

Aloite: Kyläyhdistyksen toimintasuunnitelmasta poistetaan Varainhankinnan kohdasta sana: arpajaiset. . Saavat uuden arpajaislain keksijät pitää arpajaiset ihan itse ja miettiä onkohan jossakin muualla varmasti vieläkin hankalampaa lupa-ja selvitys käytämtöä kuin meillä?


Mutta kaikesta huolimatta, suunnitellaanko jotain muuta kivaa, onhan sitä. . . jotakin pientä....

Kevät terkuin PäiviIP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Iso Paha S
friend
Kuva

Kylätoiminnassa on voimaa!
Viestit: 40
Vs: Rasimäen kyläsanomien postitus (10. kesäkuuta 2011, klo 15:05)   
Kiitos Kyläsanomista, kolahti postiluukusta tänään. Luen huomenna aamusta. Tänään on kesän kuumin päivä, helle rasittaa, en oikein jaksa tehdä mitään.
Kyllä olikin kuuma kun kävin kaupassa aamupäivällä. Pitkään helpottanut tuuli oli tyyntynyt, oli suorastaan tukalaa.
Ulla harmitteli etteivät porukat kirjoita sivuille. Olen samaa mieltä!
Täällä Helsingissä elämä kulkee vanhaa latuaan. Eilen ostin 5 megapikselin uuden NOKIA -kamerakännykän. Vaan on hyvä kamera! Salamalla saa hyviä sisäkuviakin, mikä on aiemmissa kamerakännyköissä ollut ongelma. Vaan ei enää.

Onneksi ensi viikolla viilenee noin 20 asteeseen. Se on juuri sopiva lämpötila, ei ole liian kuuma.

Lämmintä kesän jatkoa kailille!

Iso Paha Susi


_
-
70-luku on jo antiikkia. Niin minäkin!
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos

Software PBLang 4.67.16.a © 2002-2006 by Martin Senftleben & the PBLang-Team
Terveh Tulgua!