TAKAISIN KESKUSTELUT SISÄLLYSLUETTELOON > Klikkaa hiirellä tästä
Anita
friend
Kuva
Kuva
Vejämmö yhtä köyttä!
Viestit: 69
Lauhtuvaa (22. helmikuuta 2011, klo 09:48)   
Soitin eilen päivystävälle meteoriitille, lupasi että sää lauhtuu. Perjantaina on ehkä 10-12 ja viikonloppuna -5. Tykkään talvesta ja pakkasista, mutta johan tätä on ollutkin:)
Aurinkokin lämmittää jo, että ainakaan päivisin ei pitäisi enää hirmupakkasia olla.
Kyllä sitä ilmastonmuutosta vastaan kannattaa jokaisen tehdä oma osuutensa .Ei taida käydäkään niin kuin jotkut joskus ajattelivat, että hyvä vaan että lämpenee. Sen sijasta tuleekin ääripäiden ilmoja.
Ja oli niitä 60-luvullakin kovia pakkasia, ja 1987, kyselin tilastoja toiselta meteorologilta Ylä-Savon mittausasemilta. Kyllä nenä jäässä kouluun taivallettiin, ja sitten käytävän patterin vieressä sulateltiin.
Kävin tässä välissä toimituksen kouffipannulla, ja takaisin tultua ajatus oli rientänyt Rasimäen keväisiin. Koulumatkalla purot lirisivät, sulava maa alkoi tuoksua ja toukokuun lopulla kiuru nousi livertäen taivaalle peltojen päällä. Niihin tunnelmiin oli kuin piste iin päälle myöhemmin luettu Einari Vuorelan runo Kiurun portaat. Niinhän se nousee portaittain ja sitten pudottautuu syöksyyn. Kevättä kohti mennään!


Anita
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Iso Paha S
friend
Kuva

Kylätoiminnassa on voimaa!
Viestit: 38
Vs: Lauhtuvaa (10. maaliskuuta 2011, klo 17:56)   
Lainaus:
Koulumatkalla purot lirisivät, sulava maa alkoi tuoksua ja toukokuun lopulla kiuru nousi livertäen taivaalle peltojen päällä. Niihin tunnelmiin oli kuin piste iin päälle myöhemmin luettu Einari Vuorelan runo Kiurun portaat. Niinhän se nousee portaittain ja sitten pudottautuu syöksyyn. Kevättä kohti mennään!


Oli se rankkaa silloin. Kävellä piti jopa -46 asteen pakkasessa kouluun kun suksi ei enää luistanut. Vaikka oli huopatossut silti varpaita paleli. Oi niitä aikoja!

Iso Paha Susi


_
-
70-luku on jo antiikkia. Niin minäkin!
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos

Software PBLang 4.67.16.a © 2002-2006 by Martin Senftleben & the PBLang-Team
Terveh Tulgua!