TAKAISIN KESKUSTELUT SISÄLLYSLUETTELOON > Klikkaa hiirellä tästä
harri
friend
Kuva

Kylätoiminnassa on voimaa!
Viestit: 131
Valokuitu (22. elokuuta 2011, klo 07:32)   
Terve!
Hyvä että kyläyhdistys laittoi etusivulle valokuituasian,kuulin että kovin vähän on vasta liittynyt tähän lähes ilmaiseen asiaan joka täällä syrjäkylällä on todella suuri asia,osuuskunnan puitteissa kuitu on halpa ja johon kaupallinen yritys ei koskaan ryhtyisi,myös kesäkävijöiden kannattaa liittyä ja nostaa talonsa arvoa.
Muuten,viime viikko oli taas sellainen viikko jolloin yhteydet olivat tosi heikot sateiden takia ja kun syksy tulee p ä t kä t y ö t lisääntyvät pätkäilyn takia,älä pätki vaan liity tänään,sillä aikaa on muistaakseni vain tämän kuun loppuun.

Perjantaina Tulehmolla jokeillaan klo 19 tule mukaan.
m Stefanos

IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Anita
friend
Kuva
Kuva
Vejämmö yhtä köyttä!
Viestit: 77
Vs: Valokuitu (25. elokuuta 2011, klo 22:26)   
Savossa Rautavaara on ratkaissut tähän mennessä ylivoimaisimmin laajakaista-asian, siis edullisimmin. No nyt sitten oli tällä viikolla uutisissa, että Sonera järkkää satelliittiyhteyttä, ja se tuntui toimivan 10 megabitin nopeudella, kunhan edessä ei ole mäkiä eikä puunlatvoja. Pitäisikö tätäkin tutkailla, vai ollaanko niin jokilaaksossa että vain Memosen mäeltä ja Aapelin kallioilta saisi tähän kiertolaiseen kontaktin
Olisihan se somaa satelliitin ja Etelä-Afrikan kautta meijänkin mäeltä laittaa vaikka Ravan Raijalle viesti; tosin ennen vanhaan viestitettiin sähkövaloja rampsuttamalla ja melekein mäeltä huutamalla, varsinkin jos Raija oli jo puolivälissä meille tulossa...
Mutta jos ovat yhteyvvet hittaat niin noppeemmin kerkii kun juoksoo nuapuriin, kauvemmaksi ajjaa polokupyörällä tai mopetilla.
Hyviä tuumailuja sinne kyläiltaan! Voi olla etten oo tuaskaan paikalla vaikka mieli tekis.


Anita
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
harri
friend
Kuva

Kylätoiminnassa on voimaa!
Viestit: 131
Vs: Valokuitu (26. elokuuta 2011, klo 08:44)   
Terve!
Vastaan tähän kesken kiireisen lähiruuan valmistuksen...Kuulin yleisradion uutissa tämän soneran mainoksen satelliitista,no siinä haastateltiin myös maanviljeliää joka kehui,mutta sateella,tuulella ei oikein toimi,niinhän se toimii nytkin,hinta oli 1500 euroa plus määrittelemätön kuukausi maksu,kyllä huvitti.
Meille tuleva on siis juuri tämä Rautavaaralta vedettävä valokuitu joka käytössä ei pätki tuulien,sateiden mukaan eikä tarvitse taivaalle lisää romua ja Rautavaaran valokuidun hinta on vain sata euroa ja 50 euroa kuussa ja ei ole kaupallinen yritys vaan osuuskunta.Ihmettelen ylen ilmaisia mainoksia soneralle.
m Stefanos

IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos

Software PBLang 4.67.16.a © 2002-2006 by Martin Senftleben & the PBLang-Team
Terveh Tulgua!