TAKAISIN KESKUSTELUT SISÄLLYSLUETTELOON > Klikkaa hiirellä tästä
Maria
friend
Kuva


Viestit: 11
Ensi kesänä tanssitaidetapahtuma Tanssikalliolle? ( 7. lokakuuta 2011, klo 21:37)   
Hei!
Alkukesästä vieraillessani Tanssikalliolla tuli mieleeni, että se olisi hieno paikka järjestää tanssitapahtuma. Varsinkin kun Tanssikalliolla on tanssimisen historiaa jo pitemmältä aikavälillä. Sen kautta toisimme myös julki tahtoamme suojella paikkaa ja edistää sen virkistyskäyttöä. Olen ottanut selvää apuraha-asioista yms, ja minulla on (ilmeisesti liikaakin) halukkaita esiintyjiä, eli tanssijoita ja muusikoita, jotka olisivat valmiita tulemaan esiintymään matkakorvauksilla ja pienillä palkkioilla. Mikäli apurahoja ei saada, myös ilman palkkiota.
Olin ajatellut, että tapahtumassa olisi ensin modernia tanssia, jota säestää elävä musiikki. Lisäksi ohjelmassa on mm. kansanlauluja. Valtaosa esiintyjistä on vastavalmistuneita tai pitkälle kehittyneitä harrastajia sekä tanssin että musiikin alalta. Asiat lähtevät liikkeelle lumipalloefektillä: nyt myös tuttavantuttavan kautta eräs kansainvälisesti tunnettu japanilainen tanssitaiteilija olisi kiinnostunut tapahtumasta. Tällainen luonnossa tapahtuva tanssitaide on varsin ainutlaatuinen elämys! Illanvieton päättäisivät metsä/kalliotanssit vanhaan malliin, eli yleisö saa myös itsensä lämpimäksi.
Olen valmis ottamaan tapahtuman päävastuun itselleni, mutta nyt olisi vielä tilaisuus päästä vaikuttamaan esiintyjien valintaan ja muihinkin asioihin. Olen kysynyt yhdistyksen hallitukselta kantaa tapahtuman järjestämiseen, mutta se on ilmeisesti vielä avoin kysymys. Tarkoitus olisi järjestää tapahtuma elokuun 2012 alkupuolella, sillä heinäkuu on niin tupaten täynnä tapahtumia muutenkin. Mikäli siis haluat osallistua tapahtuman ideointiin ja päätöksentekoon, voisimme kokoontua ensi keskiviikkona eli 12.10 klo 19 minun luonani (Murtomäentie 1155), osallistuminen nyt ei velvoita ketään osallistumaan talkoiluun yms. myöhemmin.

terveisin
Maria

PS. Jos ei pääse kokoukseen mutta on muuten kiinnostunut vaikuttamaan, minulle voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen maria.dorff[at]gmail.com


Maria Dorff
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos

Software PBLang 4.67.16.a © 2002-2006 by Martin Senftleben & the PBLang-Team
Terveh Tulgua!