TAKAISIN KESKUSTELUT SISÄLLYSLUETTELOON > Klikkaa hiirellä tästä
harri
friend
Kuva

Kylätoiminnassa on voimaa!
Viestit: 126
katkeraa (16. heinäkuuta 2011, klo 17:33)   
Terve!
Pitää ihan kirjoittaa tästä, eilen oli kyläjuhla ja kun juhla oli jo ohi huomasi Päivi ettei ollut muistanut jakaa jäsen maksulappuja,yritin piiloutua autooni,vaan kehno kun huomasi ja törkkäsi käteeni jäsenmaksulapun,kui aina mää,no maksoin sen just nettipankissa,kymppi on rahaa ja kun olin viettänyt unettoman yön pohtiessani kympin menetystä niin jotenkin tuntui mukavalta,kuvittele,meitä oli kuusikymmentä(60) henkeä paikalla,alussa oli valokuitu esittely,joka oli tylsä,mutta todella tärkeä asia ja jonka saamme kylälle nyt tosi edullisesti,otin ja täytin tilauskaavakkeen,se on tulevaisuutta aivan kuin ensimmäiset puhelimet kylällä.
Valokuituun liittyen oli pieni juttu johon viisi osallistujaa osallistui sidotuin silmin ja köydestä tekivät valokuidun.
Ennen tarjoilua tervehdys sanat ja ruuan siunauksen suoritti ort.kirkon edustaja isä Sulo Naakka
Tarjoilut maksoivat tänä vuonna jotta saimme taloutta tasapainoon,joskin alennetuin hinnoin.Kylän kuuluisaa uutuutta oli myös tarjolla eli ohrakahvia,mitään kommentteja en kuullut.
Valittiin myös vuoden kesäkasvot ja he ovat Pirkko ja Antero toivoset,perusteluina,ilman käskyjä ovat omatoimisesti muunakin aikana kuin talkoissa olleet ja tehneet työtä tulehmon hyväksi.
Oli myös palikan heittokilpailu eri sarjoissa,voittajien nimiä en muista,Säpin sisarukset lauloivat,kaikki lauloivat myös yhteislauluja,nähtiin sketsiä, ohjelmaa oli liikaa,juttua ja viihtymistä olisi riittänyt muutenkin,luulen,mutta,
haluan jakaa katkeruuteni menetetyn kympin takia joten jos haluat maksaa ;
Rasimäen kyläyhdistys ry/ 549600-20026886/kotitalous 10€ /kannatusjäsen 20€,niin voidaan jatkaa hommia kylän hyväksi.

IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Anita
friend
Kuva
Kuva
Vejämmö yhtä köyttä!
Viestit: 75
Vs: katkeraa (17. heinäkuuta 2011, klo 22:56)   
Tärkeä viesti tuossa Harrilla ,vaikka muutaman huumorimutkan kautta laitettu niin että sai tavata uudestaan... Hyvä se on meidänkin välillä joutua vähän pinnistelemään kielen ja eri seutujen tavoilla ilmaista itseään, kun aina järjestämme muille pähkinää purtavaksi karjalaksi...:)
Pitää koettaa muistaa hoitaa tuo kylämaksu eli yhdistyksen jäsenmaksu, jotta toiminnan kuluja saataisiin peitettyä; toiminnan ilo ja vaiva jää silti toimijoille talkoohengessä tehdyksi ja tehtäväksi.
Ehkä jäsenmaksuasian voisi laittaa etusivulle omana asianaan, ja tilinumeron.


Anita
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos
Tomaki
friend
Kuva
Ei tunnuskuvaa

www.tomaki.net
Viestit: 4
Vs: katkeraa (25. heinäkuuta 2011, klo 20:39)   
Hei,

Harri on kyläyhteisölle niin tärkeä ihminen, että minä vaikka voin maksaa hänen jäsenmaksun puolestaan vähistäni varoistakin!

Tomaki on periaatteesta muutenkin luvannut auttaa kyläyhteisöä, ajan sekä rahan puutteesta huolimatta/ mahdollisuuksien mukaan.

Saa ottaa yhteyttä tarvittaessa!

Kimmo-Tomi/Tomaki 040 506 6229/050 357 1612


Tomaki Services Oy/0405066229
IP-osoite kirjattu Status: kirjautunut ulos

Software PBLang 4.67.16.a © 2002-2006 by Martin Senftleben & the PBLang-Team
Terveh Tulgua!